Cara Belajar AddMath dengan Lakaran


~
    ~




~Cara Mengajar AddMath dengan Membuat Lakaran

Pernah tak cikgu-cikgu terfikir cara mengajar subjek AddMath yang susah dengan cara lakaran. Cikgu berkenaan menggunakan bakat yang ada padanya untuk membantu murid lulus dalam subjek AddMath.

Senang saja cikgu mengajar, murid pun belajar santai-santai juga.

Macam baca komik saja.



Siap ada payung dengan kopi pula tu.

Murid belajar pun tidak rasa mengantuk
.~
~Macam-macam ada.



Bahagian paling dahsyat dalam AddMath.

Tapi cara mengajar macam senang saja.




Tak lulus tak tahu lah nak cakap apa.
~
*text here*
Untuk cikgu cikgu yang berminat untuk dapat bahan-bahan atau infomasi pendidikan yang terkini boleh Like Page kami and Join Facebook kami. Kami sentiasa menyediakan bahan dalam bentuk direct download yang memudahkan para guru / ibubapa download bahan

Facebook Page: https://www.facebook.com/mykssr

Facebook Group: KSSR Online




Recent Posts Widget
<!- start disable copy paste --></!->
Cara Belajar AddMath dengan Lakaran Cara Belajar AddMath dengan Lakaran Reviewed by Mykssr-01 on 10:16 PM Rating: 5

No comments:

Join Telegram Channel kami

Join Telegram Channel kami
Dapatkan Bahan Pendidikan Terkini
Powered by Blogger.