AMARAN HUJAN LEBAT (PERINGKAT JINGGA) 【Pahang . Kelantan . Johor . Terengganu . Sarawak】SEKSYEN A: AMARAN HUJAN LEBAT (PERINGKAT JINGGA) yang dikeluarkan pada 10:15 PM 25 Disember 2016 masih berkuatkuasa.

Hujan sekejap-sekejap kadangkala sederhana lebat yang berlaku di negeri Pahang (Daerah Maran, Bera, Rompin, Pekan, Kuantan dan Jerantut) dan Terengganu dijangka berterusan sehingga Rabu, 28 Disember 2016.SEKSYEN B: AMARAN HUJAN LEBAT (PERINGKAT KUNING) yang dikeluarkan pada 09:35 AM 24 Disember 2016 masih berkuatkuasa.

Hujan lebat dijangka berlaku di negeri Kelantan mulai dari Isnin, 26 Disember 2016 sehingga Rabu, 28 Disember 2016.


SEKSYEN C: AMARAN HUJAN LEBAT (PERINGKAT KUNING) yang dikeluarkan pada 09:41 AM 26 Disember 2016.

Hujan lebat dijangka berlaku di negeri Johor dan Sarawak (Bahagian Kuching, Samarahan, Serian, Sri Aman, Betong, Sarikei, Sibu, Mukah dan Bintulu) mulai dari Rabu, 28 Disember 2016 sehingga Jumaat, 30 Disember 2016.


Join kami di group telegram....@Mykssr https://telegram.me/mykssr Untuk cikgu cikgu yang berminat untuk dapat bahan-bahan atau infomasi pendidikan yang terkini boleh Like Page kami and Join Facebook kami. Kami sentiasa menyediakan bahan dalam bentuk direct download yang memudahkan para guru / ibubapa download bahan

Facebook Page: https://www.facebook.com/mykssr


Facebook Group: KSSR Online
Recent Posts Widget
<!- start disable copy paste --></!->
AMARAN HUJAN LEBAT (PERINGKAT JINGGA) 【Pahang . Kelantan . Johor . Terengganu . Sarawak】 AMARAN HUJAN LEBAT (PERINGKAT JINGGA)  【Pahang . Kelantan . Johor . Terengganu . Sarawak】 Reviewed by we on 3:37 PM Rating: 5

No comments:

Join Telegram Channel kami

Join Telegram Channel kami
Dapatkan Bahan Pendidikan Terkini
Powered by Blogger.