[Terkini!] Pindaan Tarikh Pelaksanaan Pentaksiran Psikometrik Untuk Sekolah Rendah Tahun 2016Sukacita dimaklumkan bahawa tarikh pelaksanaan Pentaksiran Psikometrik (Ppsi) Tahun 6 dipinda kepada 30 Ogos 2016.
Pindaan tarikh dilakukan keranaberlaku pertindihan jadual pelaksanaan Pentaksiran Psikometrik (Ppsi) dengan UPSR bagi kertas Bahasa Cina dan Bahasa Tamil.
Sehubungan itu, semua sekolah rendah hendaklah mentadbir Pentaksiran Psikometrik (Ppsi) ini berdasarkan tarikh baharu yang ditetapkan. 

Join kami di group telegram....@Mykssr https://telegram.me/mykssr Untuk cikgu cikgu yang berminat untuk dapat bahan-bahan atau infomasi pendidikan yang terkini boleh Like Page kami and Join Facebook kami. Kami sentiasa menyediakan bahan dalam bentuk direct download yang memudahkan para guru / ibubapa download bahan
Facebook Page: https://www.facebook.com/mykssr

Facebook Group: KSSR Online
Recent Posts Widget
<!- start disable copy paste --></!->

[Terkini!] Pindaan Tarikh Pelaksanaan Pentaksiran Psikometrik Untuk Sekolah Rendah Tahun 2016 [Terkini!] Pindaan Tarikh Pelaksanaan Pentaksiran Psikometrik Untuk Sekolah Rendah Tahun 2016 Reviewed by Cikgu C on 4:40 PM Rating: 5

No comments:

Join Telegram Channel kami

Join Telegram Channel kami
Dapatkan Bahan Pendidikan Terkini
Powered by Blogger.