Kalkulator Pengiraan Anggaran Pencen, Ganjaran & GCR


Kebanyakan penjawat awam termasuk guru telah memilih skim pencen. Akan tetapi, ramai yang tidak tahu cara yang betul untuk pengiraan pencen, ganjaran dan Gantian Cuti Rehat (GCR). Untuk mengatasi masalah ini, Jabatan Perkhidmatan Awam Malaysia telah mewujudkan satu kalkulator pengiraan anggaran pencen, ganjaran dan GCR.

Sila layari Portal Rasmi Bahagian Pasca Perkhidmatan (atau klik gambar di bawah) untuk menggunakan kalkulator tersebut.Anda boleh memilih Pengiraan Anggaran Bagi Persaraan Wajib pada menu di sebelah kiri dan mengisikan maklumat yang berkenaan untuk mengira anggaran pencen, ganjaran dan GCR anda.

Anda juga boleh memilih Pengiraan Anggaran Bagi Persaraan Pilihan Sendiri pada menu di sebelah kiri dan mengisikan maklumat yang berkenaan untuk mengira anggaran pencen, ganjaran dan GCR anda.

Sila klik SINI untuk ke Portal Rasmi Bahagian Pasca Perkhidmatan untuk mengira anggaran pencen, ganjaran dan GCR anda.

Join kami di group telegram....@Mykssr https://telegram.me/mykssr

Untuk cikgu cikgu yang berminat untuk dapat bahan-bahan atau infomasi pendidikan yang terkini boleh Like Page kami and Join Facebook kami. Kami sentiasa menyediakan bahan dalam bentuk direct download yang memudahkan para guru / ibubapa download bahan
Facebook Page: https://www.facebook.com/mykssr

Facebook Group: KSSR Online
Recent Posts Widget
<!- start disable copy paste --></!->

Kalkulator Pengiraan Anggaran Pencen, Ganjaran & GCR Kalkulator Pengiraan Anggaran Pencen, Ganjaran & GCR Reviewed by Mykssr on 6:17 PM Rating: 5

1 comment:

Join Telegram Channel kami

Join Telegram Channel kami
Dapatkan Bahan Pendidikan Terkini
Powered by Blogger.